Lacrosse

Lacrosse is organized by the 1st Lacrosse Club Mannheim e.V. (www.mannheim-lacrosse.de) and is organized by it. The institute acts only as a mediator. The registration takes place directly over the association under info@mannheim-lacrosse.de.

Insurance protection
When participating in this event, there is no insurance cover through the university sports department. Therefore we strongly recommend that you have your own insurance cover.

Lacrosse wird vom 1. Lacrosse-Verein Mannheim e.V. (www.mannheim-lacrosse.de) veranstaltet und organisiert. Das Institut tritt lediglich als Vermittler auf. Die Anmeldung erfolgt direkt über den Verein unter info@mannheim-lacrosse.de.

Versicherungsschutz
Bei der Teilnahme an dieser Veranstaltung besteht kein Versicherungsschutz über den Hochschulsport. Daher empfehlen wir dringend einen eigenen Versicherungsschutz.

049010A/FADo18:30-20:00VfR01.10.-03.12.Felix Kathentgeltfreisiehe Text